| Eric Bodden

Eric Bodden appointed as ISSTA 2018 Program Chair

We are glad to report that Mr. Eric Bodden have just been appointed Program Chair of the 2018 International Symposium of Software Testing and Analysis (ISSTA). ISSTA is the leading research symposium on software testing and analysis, bringing together academics, industrial researchers, and practitioners to exchange new ideas, problems, and experience on how to analyze and test software systems.

ISSTA 2018 will be co-located with the European Conference on Object-Oriented Programming (ECOOP), in Amsterdam, Netherlands.