Unser Papier From User Demand to Software Service: Using Machine Learning to Automate the Requirements Specification Process wurde auf der Fourth International Workshop on Artificial Intelligence for Requirements Engineering (AIRE'17) akzeptiert.

Lorijn van Rooijen, Frederik Simon Bäumer, Marie Christin Platenius, Michaela Geierhos, Heiko Hamann, Gregor Engels:
Fourth International Workshop on Artificial Intelligence for Requirements Engineering (AIRE'17) workshop - in conjuction with RE'17, to appear.

Lorijn van Rooijen

Dr. Lorijn van Rooijen

Datenbank- und Informationssysteme

Frederik Simon Bäumer

Frederik Simon Bäumer, M.Sc.

Wirtschaftsinformatik, insb. Semantische Informationsverarbeitung

Dr. Marie Christin Platenius

Softwaretechnik / Heinz Nixdorf Institut

Sonderforschungsbereich 901

Michaela Geierhos

Jun.-Prof. Dr. Michaela Geierhos, M.A.

Wirtschaftsinformatik, insb. Semantische Informationsverarbeitung

Heiko Hamann