Info-Icon Diese Seite ist nur in Englisch verfügbar
Foto: Judith Kraft Bildinformationen anzeigen

Foto: Judith Kraft

Venue

The Summer School will take place in the sailing school of Deutsche Hochseesportverband HANSA (DHH). It is one of the most reputable sailing schools in Germany; we will use their facilities for this event. It is located in Glücksburg (near Flensburg), one of the northernmost spots in Germany, close to the Danish border at the Baltic sea. You can view the map in a separate window.

In addition to meting rooms, the DHH also offers accommodation (see accomodation), sports facilities, and a pub - an ideal spot for concentrated work plus diversions in the evening.